Кіровоградці, увага, «гаряча лінія»!

Вересень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області повідомляє що протягом вересня 2014 року будуть проведені сеанси телефонного зв’язку „гаряча лінія ” з наступної тематики:

- 12 вересня з 10.00 до 11.00 на тему: «Оподаткування доходів фізичних осіб та упередження фактів виплати заробітної плати в «конвертах». Про адміністрування військового збору.» з начальником управління доходів і зборів з фізичних осіб Кіровоградської ОДПІ Карлюгіною Наталією Миколаївною за телефоном –33-01-09.
- 19 вересня з 10.00 до 11.00 на тему: «Електронна звітність: актуальні питання.», з завідувачем сектором інформаційно-аналітичних систем Кіровоградської ОДПІ Квасовою Ольгою Вадимівною за телефоном - 30-40-88.
- 26 вересня з 10.00 до 11.00 на тему: «Все про адміністрування ЄСВ. Застосування норм Податкового кодексу України з питань проведення перевірок платників податків. Про адміністрування військового збору.», з начальником відділу доходів і зборів з фізичних осіб Кіровоградського відділення Кіровоградської ОДПІ Ємельяновою Тетяною Василівною за телефоном - 36-69-88.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool