Кіровоградці тепер будуть платити за опалення майже 35 гривень за кв.м.

Липень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 9691 | Коментарі: 0

В Кіровограді з сьогоднішнього дня подорожчають опалення та гаряча вода.

З метою оперативного доведення інформації до споживачів ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» оприлюднює наступну інформацію, а саме:

За інформацією Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг прогнозний тариф з централізованого опалення, що буде застосовуватись ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» з початку опалювального сезону 2016/2017 рр. становитиме:
для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії – 1415,08 грн/Гкал (з податком на додану вартість);
для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії – 34,17 грн. за 1 кв. м за місяць протягом періоду надання послуги з централізованого опалення (з податком на додану вартість);

Основними причинами зростання тарифу є зростання вартості таких складових тарифу на теплову енергію як природний газ - на 127,%, електроенергія – на 22%, мінімальна заробітна плата – на 19%.

Станом на 01.05.2016 р. тариф на послугу з ЦО становить:
для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії – 757,93 грн/Гкал (з податком на додану вартість) - (діє згідно постанови НКРЕКП від 08.05.2015р. №34);
для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії – 18,30 грн. за 1 кв. м за місяць протягом періоду надання послуги з централізованого опалення (з податком на додану вартість) – (діє згідно постанови НКРЕКП від 08.05.2015р. №34).

Відсоток зростання тарифу на послугу з ЦО складає 86,72%.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool