Кіровоградці, свої права та обов’язки повинен знати кожен!

Листопад 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

В рамках Всеукраїнської акції «Права та обов’язки» протягом дня 07 листопада поточного року в Центрі обслуговування платників податків Кіровоградської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області заступником начальника Кіровоградської ОДПІ Холоденко Оленою Анатоліївною було презентовано брошуру «Права та обов’язки платника податків та контролюючих органів».

Своєчасна фахова інформація для усіх без винятку платників податків про їх права та обов’язки щодо виконання зобов’язань перед бюджетом і аналогічні відомості про права і відповідальність контролюючих органів, викладені у брошурі в доступній формі, стануть в нагоді кожному. Ця друкована продукція буде корисною як для початківців у сфері підприємництва, так і для бізнесменів з досвідом, – запевнила заступник начальника Кіровоградської ОДПІ Холоденко Олена Анатоліївна.
Крім того було зазначено, що нинішня акція – це лише один із кроків Міністерства доходів і зборів, що спрямований на налагодження партнерських стосунків з платниками до бюджету.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool