Кіровоградці скаржаться на відмову у перевезенні пільгових категорій

Березень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1302 | Коментарі: 0

Сьогодні, 13 березня, секретар міської ради Іван Марковський та заступник міського голови Сергій Васильченко зустрілися з керівниками транспортних підприємств Кіровограда, які працюють у сфері пасажирських перевезень.

Під час зустрічі Іван Марковський звернув увагу перевізників на збільшення кількості скарг від мешканців міста на відмову у перевезенні пільгових категорій громадян. Особливо активно городяни скаржаться на водіїв підприємства “Олікс”, нетерпима щодо пільговиків атмосфера панує на всіх маршрутах цього підприємства.
- Ми вимагаємо від керівників усіх транспортних підприємств беззастережно виконувати вимоги, передбачені чинними угодами, а міська влада зацікавлена у стабільній співпраці з перевізниками і забезпеченні якісних перевезень в обласному центрі, - наголосив Іван Марковський. – Якщо ви, як керівники, не можете дати раду своїм водіям, ми жорстко ставитимо питання про розірвання договорів на право обслуговування маршрутів.
Створювати соціальну напругу в місті ми не дозволимо, відзначив секретар міської ради. Він нагадав учасникам зустрічі, що подібна спроба шантажу кіровоградців з боку ПАТ “Автобусний парк” 13527 безславно провалилася. Місто знайшло вихід із ситуації, знайде його ще раз, якщо це буде необхідно, запевнив Іван Марковський.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool