Кіровоградці самі засмічують каналізаційні стоки

Серпень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

Більше 20 викликів на допомогу реєструють щодня диспетчери Кіровоградської аварійно – диспетчерської служби 15-80.

Про це повідомив сьогодні, 12 серпня, під час загальноміської наради з керівниками виконавчих органів міської ради директор АДС Віктор Козлов.
За його словами, переважна більшість звернень мешканців міста стосуються забити каналізаційних стоків. Віктор Козлов звернув увагу, що при розчистці мереж водовідведення спеціалісти підприємства дістають з каналізаційних колодязів найнесподіваніші речі: жіночу перуку, рушники, одяг. Проте найбільше каналізаційні стоки забиваються овочами, сезон консервації яких сьогодні у розпалі.
Віктор Козлов звернувся до жителів кіровоградських багатоповерхівок бути уважним при користуванні мережами водовідведення і не засмічувати їх твердими побутовими відходами.

джерело   фото Ігоря ФІЛІПЕНКА.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool