Кіровоградці проводять платежі вночі і у вихідні

Жовтень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1154 | Коментарі: 0

Кожен п”ятий кіровоградець, корпоративний клієнт ПриватБанку, регулярно проводить платежі в нічний час і вихідні.

Як повідомили в банку, з початку травня, коли ПриватБанк оголосив про революцію в системі обслуговування - перехід на цілодобове обслуговування бізнесу, - можливостями проведення платежів в нічний час і вихідні скористалися понад 60 тисяч (понад 20%) корпоративних клієнтів банку.

Найактивніше можливістю платити вночі і у вихідні користуються компанії будівельної і транспортної галузей, а також бюджетні підприємства й організації. При цьому найпопулярнішим видом позаурочних платежів у клієнтів банку є нарахування заробітної плати на картки співробітників. Це дозволяє співробітникам як бюджетних, так і комерційних підприємств отримувати зарплату вчасно, навіть якщо день її виплати припадає на вихідний або свято.

ПриватБанк оголосив про перехід на проведення платежів юридичних осіб та підприємців в режимі 24/7/365 в травні. Цілодобове обслуговування доступно всім корпоративним клієнтам і підприємцям та в будь-якій точці України та світу через систему Інтернет-банкінгу і мобільні додатки. Крім самого популярного в країні Інтернет банку Приват24, отримати доступ до рахунків можна через комплекси "Кліент-Банк" з офлайн-доступом і мобільний додаток Приват24 Business (відео).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool