Кіровоградці провели в останню путь Романова Федора Анатолійовича

Вересень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1368 | Коментарі: 0

Сьогодні, 15 вересня, кіровоградці провели в останню путь Романова Федора Анатолійовича — військовослужбовця, фельдшера госпітального відділення медичної роти ВЧ ПП 2830

Герой загинув 29 серпня 2014 року внаслідок отримання осколкового поранення в зоні АТО у місті Іловайськ.
Прощання з воїном-героєм відбулося на Театральній площі. Щирі співчуття рідним воїна – героя висловили голова Кіровоградської ОДА Олександр Петік, заступник голови обласної ради Іван Владов, заступник міського голови Олексій Олійник та старший фельдшер територіального медичного об'єднання “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області” Валентина Озерна.
У скорботі проводжали кіровоградці в останню путь свого земляка. Поховано Федора Романова на Алеї слави Рівнянського кладовища.

15 вересня оголошено у Кіровограді Днем жалоби.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool