Кіровоградці просили Андрія Райковича заборонити будівництво адміністративної споруди

Червень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1299 | Коментарі: 0

Сьогодні, 22 червня міський голова Андрій Райкович провів особистий прийом громадян. Кіровоградці просили вирішити найрізноманітніші питання: утеплення будинків, ремонт внутрішньобудинкових доріг, виділення житла.

Цілою делегацією до міського голови прийшли мешканці багатоповерхівок, з вулиці Чміленка ,№ 71 та 73. Їх прохання – припинити і заборонити будівництво нової адміністративної споруди між їх будинками.

Одна з активісток розповіла: - Забудовник вже завіз будівельні матеріали, і хоче будуватись просто на дитячому майданчику. Ми проти цього, і просимо допомогти нам. Ми навіть колективно готові позиватись до суду, аби будівництво зупинити.
За інформацією начальника управління містобудування та архітектури міської ради Вадима Мездріна, ділянка площею 240 метрів квадратних була передана в оренду 12 травня 2009 року.
- Я готовий побудувати новий дитячий майданчик – на нього планую виділити 100 тисяч гривень. Я хочу знайти компроміс з мешканцями, хочу, щоб ми порозумілися. Проте будівництво не почну, поки конфліктне питання не вирішиться – запевнив забудовник.
В результаті Андрій Райкович розпорядився, аби профільні управління як слід вивчили питання, дослідили коли, ким і на яких підставах видавалися документи під забудову.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool