Кіровоградці, є пропозиція військової служби за контрактом!

Лютий 17, 2013 | Новини | Переглядів: 2353 | Коментарі: 0

На військову службу за контрактом на посади солдатів, сержантів і старшин приймаються громадяни України віком від 18 до 40 років, які бажають проходити військову службу за контрактом у військових частинах Збройних Сил України (Повітряні Сили, Сухопутні війська, Військово-Морські сили) та пройшли професійно-психологічний відбір, мають хорошу фізичну підготовку і відповідають вимогам військової служби:

громадяни, яким виповнилось 18 років, і мають повну середню, професійно-технічну, вищу освіту та не проходили строкову військову службу;
військовозобов`язані до 40 років, а також жінки від 18 до 40 років, які не мають військових звань офіцерського складу, з відповідною освітою та спеціальною підготовкою.
Контракт про проходження військової служби укладається:
з військовослужбовцями, прийнятими на посади рядового складу, - строком на 3 роки;
з військовослужбовцями, прийнятими на посади сержантського та старшинського складу, - строком на 5 років;
Громадяни, прийняті на військову службу за контрактом забезпечуються:
- стабільним грошовим забезпеченням від 3400-4000 гривень і більше, залежно від посади і вислуги років;
- безкоштовним медичним обслуговуванням;
- пільговим відпочинком з членами сім`ї у санаторіях Міністерства оборони України;
- обов`язковим державним страхуванням:
- службовим житлом ;
- правом навчатися без відриву від військової служби у вищих військових навчальних закладах з метою здобуття вищої освіти;
- гарантованим соціальним та правовим захистом військовослужбовців та членів їх сімей;
- безкоштовним харчуванням,або грошовою виплатою за харчування;
- раз на рік матеріальною допомогою у розмірі місячного окладу грошового забезпечення;
- у разі відбуття у щорічну чергову відпустку виплачується грошова допомога на оздоровлення у розмірі місячного грошового забезпечення;
- після закінчення військової служби за першим контрактом і укладення наступного надається право на безкоштовне отримання заочної освіти;
- при переїзді до нового місця cлужби виплачується грошова допомога у розмірі 100% місячного грошового забезпечення та 50% на кожного члена сімї:
Розширення військового діапазону прийняття на військову службу за контрактом від 18 до 40 років дає можливість окремим громадянам мати право на пенсійне забезпечення при звільнені з військової служби за віком або станом здоров`я за наявності в них загального трудового стажу не менше 20 років, де 12,0 років становить військова служба.
Згідно із законом України військова служба у Збройних силах України є державною службою особливого характеру. Час проходження військової служби зараховується до загального стажу роботи, стажу роботи за спеціальністю, а також до стажу державної служби.
Строк військової служби за першим контрактом установлено від одного року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool