Кіровоградці, про підозрілі предмети та підозрілих осіб повідомляйте у поліцію!

Листопад 23, 2015 | Новини | Переглядів: 3134 | Коментарі: 0

Правоохоронні структури області, у тому числі й органи Національної поліції, продовжують працювати у посиленому режимі, у зв’язку з подіями в Європі та ситуацією на Сході країни.

Вжито додаткових заходів щодо охорони публічного порядку та забезпечення безпеки громадян, особливо у місцях масового перебування людей.
Правоохоронці звертаються до жителів області з проханням виявляти пильність, інформувати органи поліції про залишені без нагляду речі, підозрілі предмети та осіб, поведінка чи зовнішній вигляд яких викликає підозру щодо можливості вчинення ними протиправних дій, за телефоном «гарячої лінії» ГУ НП України в Кіровоградській області (0522) 24-15-60 (цілодобово), або за номером «102».

Головне управління Національної поліції України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool