Кіровоградці! Потурбуйтесь, щоб у вашій оселі не виникла пожежа!

Жовтень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1162 | Коментарі: 0

Не за горами холоди і, звичайно, опалювальний сезон. Вмикаючи електрообігрівачі, системи газового чи парового опалення, запалюючи піч чи грубу, потурбуйтеся, щоб у вашій оселі не виникла пожежа.

Як правило, причиною лиха є несправне або саморобне електрообладнання, невчасно здійснені поточний ремонт груб і печей, непочищені димарі та грубе порушення правил експлуатації обігрівачів.
При нестійкій погоді: опадах, тумані, різких змінах напрямку і швидкості вітру - важливо періодично перевіряти наявність стійкої тяги в димоході під час роботи газових водонагрівальних і опалювальних приладів. Адже це також неодноразово ставало причиною вогневих випадків.
Нагадуємо, що злочинним недбальством є залишені без нагляду малолітні діти у приміщенні, де працює обігрівач чи розтоплена піч. А також радимо потурбуватися про пожежну безпеку в помешканнях стареньких родичів, особливо якщо вони проживають окремо.
 

Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool