Кіровоградці починають активно користуватися мобільним еквайрингом

Серпень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

Кількість кіровоградських підприємців, які використовують мобільний додаток "ПриватБанку" iPay досягла 3,5 тис. осіб.

Цей невеличкий та зручний пристрій дозволяє приймати до оплати картки Visa або MasterCard за допомогою смартфона, планшета з операційною системою Android або iOS, ноутбука або комп”ютера та завантажується безкоштовно.

“Дуже часто, замовляючи таксі, клієнти запитують про можливість розрахунків за проїзд банківською карточкою, - розповідає Світлана Клюшніченко диспетчер “Нашого таксі”, - а ми, в свою чергу, задоволені можливістю приймати платежі через мінітермінали, що додає нам впевненості в безпеці наших водіїв, особливо в вечірній та нічний час”.

"ПриватБанк" - перша банківська установа, що впровадила в Євразії сервіс прийому платежів через міні-термінали. Сьогодні Банк пропонує користувачам як найдоступніші термінали для особистих розрахунків, так і пристрої серії PRO, що забезпечують шифрування даних і відповідають найжорсткішим стандартам безпеки міжнародних платіжних систем.

Придбати термінал можна в будь-якому офісі банку або на сайті getpos.ru, відео-інструкція з налаштування сервісу тут.

Вже на повну працює функція оптичного розпізнавання карти за допомогою камери смартфона, яка не вимагає додаткового обладнання. Необхідно лише встановити додаток – і ви негайно приймаєте платежі. Ця функція доступна для всіх у додатку iPay і для всіх клієнтів "ПриватБанку" в додатку "Приват24" – як на відео".
"ПриватБанк" є одним з найбільш високотехнологічних банків світу. У числі технологій, які було впроваджено "ПриватБанком" уперше на світовому ринку, – SMS-банкінг (1999 рік), ОТР-паролі через SMS (2000), Р2Р-перекази між картками (2003), "Електронна здача" (2009), Онлайн-інкасація (2010) та інші. "ПриватБанк" став одним із перших банків, який запровадив технологію безконтактного обслуговування клієнтів за допомогою QR-кодів. Використовуючи QR, клієнти "ПриватБанку" можуть увійти в свій аккаунт Інтернет-банку, зняти готівку в банкоматах, заправити автомобіль на АЗС та зробити й оплатити замовлення в мобільному меню ресторанів. Сьогодні кожен третій клієнт банку користується його послугами через Інтернет і мобільні додатки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool