Кіровоградці, отримали у 2012 році дохід від здачі в оренду нерухомості - прийдіть у податкову до 1 травня!

Лютий 12, 2013 | Новини | Переглядів: 857 | Коментарі: 0

Громадяни, які надають в оренду іншим громадянам нерухомість (квартири, будинки, кімнати тощо), зобов'язані самостійно нараховувати та сплачувати податок на доходи фізичних осіб до бюджету за ставкою 15% та/або 17% (в залежності від суми отриманого доходу).

 Для цього необхідно подати річну податкова декларацію про майновий стан і доходи до державної податкової інспекції за місцем проживання (реєстрації) громадянина по закінченню звітного календарного року до 1 травня.
Нагадаємо, що подання річної декларації про майновий стан і доходи платниками податку на доходи фізичних осіб пов’язане з виконанням вимог Конституції України та Податкового кодексу. За неподання або несвоєчасне подання громадянами декларацій про доходи чи включення до декларацій перекручених даних передбачено адміністративну відповідальність у вигляді штрафу.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool