Кіровоградці, обережно - боєприпаси!

Травень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1336 | Коментарі: 0

Боєприпаси часів Другої Світової війни і досі несуть загрозу людям, адже з часом не втрачають своєї смертельної сили і стають ще більш небезпечними під впливом атмосферних явищ.

Дальність розльоту осколків від кожного з них становить від 500 до 850, а подекуди 1000 та 2000 метрів, тож наслідки від вибуху можуть бути непередбачуваними. Щоб убезпечити жителів області, працюють з небезпечними предметами лише професіонали – сапери аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС у Кіровоградській області. Прибувши на місце події, фахівці ретельно обстежують територію міношукачами та вилучають знахідки. Після цього знешкоджують боєприпаси на спеціальному майданчику.
Враховуючи вище сказане, радимо бути обережними під час виявлення застарілих боєприпасів: не витягувати їх самостійно з землі, не кидати, не піддавати впливу вогню, не бити по них, натомість обгородити або позначити місце знахідки і повідомити до Служби порятунку за номером «101». Правила поведінки при виявленні боєприпасу поясніть і дітям, щоб дитяча допитливість не призвела до загрози їх життю.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool