Кіровоградці, нова форма звіту 1ДФ буде діяти з 1 квітня

Березень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 21.01.2014 р. №49 затверджено нову форму податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників, і сум утриманого з них податку (форма №1ДФ) та порядок її заповнення і подання.

В порівнянні з попередньою формою внесено незначні зміни, а саме:
- у тексті форми змінено "органи державної податкової служби" на "контролюючі органи";
- виключено графи про податковий борг на 01.01.2011 р.;
Довідник ознак доходів доповнено новими ознаками, які діють з 01.01.2013 р., а саме: 179 - доходи, отримані від продажу власної продукції тваринництва; 180 – доходи від продажу брухту дорогоцінних металів; 181 – доходи від операцій з конвертації цінних паперів; 182 – доходи від операцій з валютними цінностями (крім цінних паперів); 183 – інвестиційні доходи.
Наказ набирає чинності з 1 квітня 2014 року, тобто нова форма розрахунку 1 ДФ перший раз буде подаватися за I квартал 2014 року.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool