Кіровоградці, на відмову у видачі касового чеку можна поскаржитися до податкової

Березень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

ДПС у Кіровоградській області закликає громадян повідомляти податковим органам про відмову видати касовий чек у місцях продажу товарів чи послуг.

Такі звернення постраждалих – найбільш дієвий засіб виявлення порушень касової дисципліни. Адже приводом для перевірки може бути лише скарга громадянина або повідомлення від інших державних органів.
Зі свого боку податківці готові оперативно реагувати на сигнали про можливі порушення.
ДПС у Кіровоградській області нагадує – фіскальний чек є гарантією захисту прав споживача. Тому громадян просять не бути байдужими до таких порушень, як відмова у видачі чеку або відсутність касового апарату у місцях здійснення готівкових розрахунків. Про зазначені порушення слід повідомляти за телефоном (0522) 36-69-18

.
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool