Кіровоградці, на місто знову насувається сильна хуртовина!

Січень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1730 | Коментарі: 0

За прогнозами синоптиків, протягом доби 19 січня на території області очікуються дуже сильний сніг, сильна хуртовина, снігові замети, вітер 17-22 м/с, місцями пориви 25 м/с.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС звертається до жителів Кіровоградщини з проханням обмежити рух власним автотранспортом, уникати піших переходів на далекі відстані, особливо у вечірній та нічний часи. Щоб не зазнати переохолодження, перед виходом на вулицю правильно добирайте одяг та взуття. Не дозволяйте дітям довго перебувати на морозі.

Налипання мокрого снігу й обледеніння здатне спричинити обрив електричних дротів та їх падіння. В такому випадку рятувальники закликають не наближатися до обірваних ліній електропередач. Будьте обережні!
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool