Кіровоградці мають змогу обслуговуватись у ПриватБанку усі травневі свята

Квітень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

Як повідомляє прес-офіс Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, завдяки інноваційним сервісам віддаленого доступу , під час травневих свят кіровоградці можуть отримати більшість банківських послуг без відвідування банку.

“Цілодобове обслуговування користується у клієнтів ПриватБанку великою популярністю, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського РУ ПриватБанку.

- Наші клієнти мають можливість отримувати послуги в режимі 24/7/365. Під час усіх травневих свят кіровоградці не будуть відчувати жодних незручностей роботи з банком. У будь-який час доби можна скористатися можливостями віддаленого банкінгу: поповнення рахунків мобільних телефонів, вчинення грошових переказів або платежів, придбання квитків на поїзди тощо, користуючись Приват24. Крім того, до послуг кіровоградців термінали самообслуговування та банкомати”.

1, 2, 3, 9 травня - відділення ПриватБанку на Кіровоградщині не працюють; з 4 по 6 травня - відділення переходять на звичайний режим роботи, з 10 травня всі відділення працюватимуть за стандартним графіком.

Під час святкових днів і бізнес не залишиться без банківського обслуговування. Скориставшись “Приват24 для бізнесу” можна здійснювати: платежі між рахунками і на рахунки партнерів, відкриті в ПриватБанку; перерахування зарплати на картки співробітників; розміщення і поповнення депозитів; управління кредитним лімітом; платежі на корпоративні та паливні картки; зміну ліміту для розрахунків в інтернеті і ін.

Обслуговування в режимі 24/7/365 доступно всім клієнтам ПриватБанку через інтернет-банк Приват24 і “Приват24 для бізнесу” та його мобільний додаток. Крім того, усі питання можна вирішувати, скориставшись послугами служби підтримки 3700, для корпоративних VIP-клієнтів +380929000010.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool