Кіровоградці мають можливість подавати Декларацію про доходи через Інтернет

Січень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

Головне управління ДФС у Кіровоградській області нагадує, що з 1 січня 2015 року розпочалася кампанія декларування доходів громадян.

Податкова декларація про майновий стан і доходи, отримані громадянами у 2014 році, подається до 1 травня 2015 року.
Декларацію про майновий стан та доходи можна подати до податкової інспекції за місцем реєстрації або прозвітувати в електронному вигляді.
Декларація подається особисто платником податків або уповноваженою на це особою; надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення або засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису у порядку, визначеному законодавством. Всі декларанти податку на доходи фізичних осіб мають змогу заповнювати та направляти до податкової інспекції декларацію про майновий стан і доходи через Інтернет. З цією метою на єдиному веб-порталі Державної фіскальної служби України працює спеціальний сервіс «Декларування on-line».
Для користування послугою платникам необхідно мати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення. Оформлення ключів здійснюється безкоштовно в податковій інспекції за місцем реєстрації фізичної особи.
Подання декларації через Інтернет позбавить громадян необхідності відвідувати податкову для звітування.
Нагадаємо, що декларування доходів пов’язано із виконанням платниками норм Податкового кодексу України в частині податку на доходи фізичних осіб.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool