Кіровоградці матимуть змогу їздити за найнижчими у місті тарифами - 2,50

Лютий 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1396 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради погодив вартість разового проїзду одного пасажира ще на п’яти міських автобусних маршрутах загального користування міста, що працюють у звичайному режимі руху.

- Тариф погоджується для тих маршрутів, від яких в односторонньому порядку відмовився попередній перевізник ПАТ “Автобусний парк” 13527, - повідомив під час засідання виконкому заступник міського голови Сергій Васильченко. – У грудні відбувся конкурс і визначилися перевізники, які і подали свої розрахунки тарифів на погодження. Необхідно відзначити, що пасажири трьох міських маршрутів матимуть змогу їздити за найнижчими у Кіровограді тарифами – 2,50.
Відповідно до рішення, прийнятого сьогодні, 12 лютого, враховуючи розрахунки перевізників, тариф у розмірі 2,5 гривні буде чинним на маршрутах № 46 «сел. Гірниче – площа Богдана Хмельницького» (перевізник ТОВ «Кіровоград-Євро-Транс»), № 103 «вул. Урицького – вул. Кільцева» (перевізник ПАТ «Гайворонське АТП 13538») та № 126-а «Центральний ринок – вул. Урицького» (перевізник ФОП Шаповалов А.О.).
На маршруті № 130 «Центральний ринок – Облонкодиспансер» (перевізник ТОВ «Кіровоград-Євро-Транс») діятиме тариф - 3 гривні.
Крім того, виконком погодив вартість проїзду на міському автобусному маршруті № 274 «площа Богдана Хмельницького – сел. Нове» (перевізник ФОП Баркар С.М.), який працює у режимі маршрутного таксі, у розмірі 3,50 гривні.
Члени виконавчого комітету доручили управлінню розвитку транспорту та зв'язку Кіровоградської міської ради укласти договори на регулярні перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в Кіровограді з перевізниками ТОВ «Кіровоград-Євро-Транс», ПАТ «Гайворонське АТП 13538», ФОП Шаповаловим А.О. та ФОП Баркарем С.М. в частині визначення тарифу. Прийняте рішення набуде чинності наступного дня з моменту його опублікування в офіційному віснику Кіровоградської міської ради «Вечірня газета». Фактично це буде 21 лютого.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool