Кіровоградці матимуть можливість їздити на всіх маршрутах за тарифом 2.50

Вересень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1224 | Коментарі: 0

Сьогодні, 1 вересня, п’ять кіровоградських транспортних підприємств почали працювати за новим постійним, а за вартістю – старим тарифом 2 гривні 50 копійок.

Керівники підприємств ПП «УкрАвтоІнвест», КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», ПП «Паритет Сервіс», ПП «Автобаз – Кіровоград», ФОП Кобченко В.В. у складний для міста і країни час, коли переважна більшість громадян не матиме можливості збільшити свої заробітні плати, коли держава змушена щодня фінансувати величезні видатки на зміцнення військової потуги а суспільство з усіх сил намагається підтримати свою армію, змогли знайти резерви і не підвищувати тарифи на проїзд у громадському транспорті.
Керівнки ПП «ОЛІКС» та ПАТ «Автобусний парк» 13527 не змогли, чи не захотіли, віднайти таких резервів і з сьогоднішнього дня, коли закінчилася дія рішення виконкому про тимчасовий тариф, водії автобусів, що обслуговують маршрути № 1-ц, 3, 15, 21, 27, 44, 45, 108, 46, 100, 101, 102, 103, 104а, 111а, 111б, 116, 118, 126а, 130, 150, 274 правлять за проїзд по 3 гривні а на маршруті 274 у режимі “експрес” – 3.50. Нагадаємо, що погодив такий тариф попередній склад виконкому 29 квітня поточного року. Рішення про його погодження було відмінене міською радою 3 червня 2014 року за поданням прокурора міста, але додаткові угоди залишилися чинними, що дало можливість перевізникам повернутися до старого тарифу.
У той же час управління розвитку транспорту та зв’язку під орудою заступника міського голови Сергія Васильченка сьогодні активно вирішують поставлене секретарем міської ради Іваном Марковським завдання забезпечити для кіровоградців альтернативу тригривневому тарифу.
- На усіх, без виключення, маршрутах, пасажир має право обирати яку вартість проїзду йому сплатити, наголосив під час наради з керівниками виконавчих органів Іван Марковський. - На виконання цього доручення визначено три дні.

джерело фото Ігоря ФІЛІПЕНКА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool