Кіровоградці, готуйтесь до високих тарифів за опалення ваших домівок!

Червень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 3703 | Коментарі: 0

Тарифи на теплопостачення зростуть з першого липня 2016 року майже у два рази.

Так, сьогодні, 9 червня 2016 року, комісія НКРЕ прийняла рішення про затвердження нових тарифів на теплоенергію, централізоване опалення та гарячу воду.

«Чинний середньозважений тариф на тепло для населення становить 534 грн за 1 Гкал, з 1 липня середньозважений тариф встановлюється на рівні 1043 грн за 1 Гкал, що відповідає середньозваженому зростанню на 95,3 %», - зазначила керівник профільного департаменту НКРЕКП Світлана Черних під час обговорення питання. Вона пояснила, що збільшення тарифів спричинили такі ключові фактори: зростання паливної складової (на 474 грн/Гкал), тарифу на електроенергію (13 грн/Гкал) та заробітних плат (9 грн/Гкал).

З такими тарифами ще більше кіровоградців будуть вимушені йти у черги за субсидіями. Якщо раніше була можливість відмовитися від послуг централізованного опалення, та встановити індивідуальне, то зараз потрібно всім будинком відмовлятись від цієї послуги. Так вимагає постанова Кабміну.
Як переживуть мешканці Кіровограда цю зиму, невідомо. При такій жебрацькій зарплатні, заплативши комунальні послуги без субсідій, на життя грошей не вистачить.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool