Кіровоградці, читаймо просто неба!

Липень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 857 | Коментарі: 0

Всіх бажаючих провести вільний час з книгою в затишній літній читальній залі на свіжому повітрі гостинно запрошує Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка.

З 9 липня для всіх кіровоградців та гостей міста розпочала свою роботу літня читальна зала просто неба.
Якщо Вам немає де сховатися від липневої спеки під час прогулянки центральними вулицями нашого міста, є бажання почитати на свіжому повітрі, дізнатися про історію та познайомитися з архітектурними особливостями вулиці Дворцової - тоді ідеальним відпочинком для Вас стане нова бібліотечна послуга «Літня читальна зала».
До Вашої уваги новинки літератури з усіх галузей знань.
Ви любите почитати любовні романи, погортати сторінки журналів, дізнатися останні новини вз періодичних видань, займаєтесь рукоділлям - тоді ми неодмінно радимо Вам завітати до нас!
Літня читальна зала розміщена на центральній вулиці міста – вулиці Дворцовій (біля приміщення Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка). Час роботи: понеділок – четвер з 10.00 до 14.00.
Ми чекаємо саме на Вас!

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка
Адреса: вул. Декабристів 6\15. Тел. (0522) 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua
Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний - субота
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool