Кіровоградтепло застерігає мешканців міста

Серпень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1123 | Коментарі: 0

Пам’ятайте про відповідальність за своєчасні розрахунки за послуги з централізованого опалення та терміново погасіть наявну заборгованість!

Стовідсоткове погашення заборгованості за природний газ, спожитий у минулому опалювальному періоді, є першочерговою умовою і досить жорсткою вимогою ПАТ «НАК» Нафтогаз України» для початку нового опалювального сезону.

Оплата за спожитий газ автоматично здійснюється з рахунків підприємства із спеціальним режимом використання, на які надходить оплата споживачів за надані послуги теплопостачання. В складних умовах сьогодення, ми повинні розуміти, що початок опалювального сезону залежить тільки від дотримання платіжної дисципліни, своєчасних розрахунків та громадянської відповідальності мешканців міста Кіровограда, адже станом на 20 серпня 2014 року заборгованість споживачів – фізичних осіб ( населення ) складає понад 20 млн. грн.

Пам’ятайте !

Несплата заборгованості за надані послуги централізованого опалення у встановлені чинним житлово-комунальним законодавством строки тягне за собою звернення підприємства до суду та винесення рішення про стягнення із споживача основної заборгованості, 3% річних, інфляційних втрат та витрат по сплаті судового збору, що значно збільшує суму заборгованості.

Після отримання виконавчих листів та судових наказів по стягненню заборгованості за послуги з централізованого опалення , відповідно до Закону України «Про виконавче провадження» працівниками ДВС здійснюються наступні заходи :

накладення арешту на все рухоме та нерухоме майно з забороною його відчуження;

встановлення місця отримання заробітної плати , пенсії та звернення стягнення на них;

примусове вилучення майна для подальшої його реалізації.

При цьому додатково з боржників підприємства, справи яких знаходяться на примусовому виконанні в органах ДВС, стягується 10% від суми заборгованості в якості виконавчого збору, а також відшкодовуються витрати по здійсненню та веденню виконавчого провадження .

Щотижня юридичним відділом підприємства разом з відділами ДВС проводяться спільні виїзди за місцем проживання боржників з метою впровадження зазначених заходів, тож пропонуємо самостійно погасити наявну заборгованість у найкоротші терміни.

Зі своєї сторони підприємство вживає усіх заходів для стабільного проходження опалювального сезону. Підготовка устаткування та обладнання об’єктів теплового господарства підприємства до роботи в осінньо-зимовий період 2014/2015 року здійснюється і буде завершена згідно затвердженого графіка без порушень термінів виконання робіт .


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool