Кіровоградтепло оприлюднило список всіх боржників

Лютий 15, 2018 | Новини | Переглядів: 866 | Коментарі: 0

У зв’язку із необхідністю своєчасних розрахунків за енергоносії, підприємство звертається до споживачів підприємства усіх категорій : керівників підприємств, госпрозрахункових організацій, бюджетних установ та фізичних осіб з вимогою терміново погасити наявну заборгованість по послуги з теплопостачання !

Від своєчасних розрахунків споживачів залежить стабільне проходження опалювального сезону 2017/2018 р. – адже тільки за такої умови підприємство матиме змогу розраховуватись за спожитий природний газ та отримувати номінації газу для забезпечення роботи котельних у штатному режимі.

Оплата за спожитий газ автоматично здійснюється банківськими установами за встановленим коефіцієнтом розподілу коштів з рахунків підприємства із спеціальним режимом використання, на які надходить оплата споживачів за надані послуги теплопостачання, при цьому станом на 15 лютого 2018 року заборгованість споживачів - фізичних осіб (населення ) складає 52,2 млн. грн. (список адрес, за якими рахується заборгованість станом на 12.02.2018 року)

В складних умовах сьогодення, ми повинні розуміти, що перебіг опалювального сезону залежить тільки від дотримання платіжної дисципліни, своєчасних розрахунків споживачів усіх категорій та відповідальності керівників міських установ і організацій та мешканців міста .

Звертаємо увагу боржників, що своєчасне та добровільне погашення заборгованості за послуги централізованого теплопостачання дасть можливість уникнути примусового стягнення вказаної заборгованості, зокрема шляхом її стягнення державною виконавчою службою через накладання арешту на рухоме та нерухоме майно, його примусової реалізації, звернення стягнення на заробітну плату та пенсію.

 Боржники підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, можуть звернутись до абонентного відділу для укладення договору реструктуризації заборгованості та уникнути стягнення заборгованості у примусовому порядку.

Нагадуємо споживачам підприємства – користувачам субсидій про необхідність систематичної щомісячної сплати вартості фактично спожитої послуги з теплопостачання з урахуванням розміру призначеної субсидії, відповідно до п. 20 постанови Кабінету Міністрів України від 25.10.1995 р. № 848.

Запрошуємо споживачів до абонентного відділу підприємства звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість за послуги з теплопостачання.

Прийом громадян абонентним відділом та фахівцями по роботі із зверненнями громадян здійснюється з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00 ( у п’ятницю до 16.00) за адресою: вул. Гришина (Кутузова ) 23/16 (2 поверх).

Телефони для довідок : 56-15-02, 56-15-19 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool