Кіровоградську виправну колонію відвідало керівництво Кіровоградської обласної прокуратури

Вересень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1230 | Коментарі: 0

29 та 30 вересня 2014 року Кіровоградську виправну колонію обласного управління ДПтС України (№6) з робочими візитами відвідали прокурор Кіровоградської прокуратури Михайло Гаврилюк, його заступник Євген Здоренко та старший прокурор з питань нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішеньОлександр Замороз.

Метою відвідування установи став плановий нагляд за виконанням законів у місцях утримання засуджених.
Основна увага спрямовувалась на розгляд заяв засуджених, консультативній роботі щодо прав та обов’язків як самих засуджених, так і представників адміністрації колонії. Розглядались також питання особистісного характеру, з якими звертались особи, що утримуються в установі, стосовно призначеного відбування покарання та його терміну.
У зв’язку з теперішніми подіями в країні та частими змінами законів, прокурорські візити внесли багато ясності в загальні положення відбування покарання засуджених, їх прав та обов’язків.

Богдан Ялинчук,
Кіровоградська виправна колонія (№ 6)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool