Кіровоградську обласну організацію ФСТ «Динамо» очолив начальник УМВС Костянтин Пожидаєв (ФОТО)

Вересень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1486 | Коментарі: 0

Відбулась конференція Кіровоградської обласної організації ФСТ «Динамо» України. 114 делегатів прийняли нову редакцію статуту організації та обрали голову кіровоградського «Динамо». Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Окрім членів Ради та Президії у конференції взяли участь представники правоохоронних органів, колективів фізичної культури та навчальних закладів.
На порядку денному було два питання. Делегати затвердили зміни до редакції статуту та одноголосним рішенням конференції було обрано голову обласної організації ФСТ «Динамо» - начальника УМВС в області полковника міліції Костянтина Пожидаєва. Він подякував присутнім за довіру та вже на правах головуючого запропонував обрати новий склад Президії. Членами вищого керівного органу обласного товариства стали: перший заступник начальника УМВС в області Валентин Парсенюк, Іван Башта – заступник начальника УМВС в області, Андрій Роздайбіда – начальник Управління податкової міліції ДПА в області та голова обласної профспілкової організації атестованих працівників міліції УМВС в області Валерій Шевчук.

Кіровоградську обласну організацію ФСТ «Динамо» очолив начальник УМВС Костянтин Пожидаєв (ФОТО)

Кіровоградську обласну організацію ФСТ «Динамо» очолив начальник УМВС Костянтин Пожидаєв (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool