Кіровоградською ОДПІ проведено «круглий стіл» з юридичними особами

Жовтень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 2074 | Коментарі: 0

Нещодавно заступником начальника Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Костянтином Ткаченком проведено “круглий стіл” з юридичними особами міста Кіровограда.

Присутні обговорили зміни до Податкового кодексу України щодо погашення податкового боргу платниками податків і отримали вичерпні відповіді на питання які їх цікавили.
Заступник начальника також повідомив про зміни до порядку надання контролюючими органами податкових консультацій платникам податків та про новий Порядок заповнення документів при сплаті платежів.

Кіровоградці, за кого проголосували б ви?

На завершення зустрічі Костянтин Олександрович закликав роботодавців не допускати фактів виплати заробітної плати «в конвертах» і офіційно оформляти найманих працівників, своєчасно оформити нові електронні ключі для формування, подання та збереження податкової звітності в електронному вигляді, які необхідно отримати в Центрі обслуговування платників за адресою: м. Кіровоград, вул. Глинки, буд. 2, кабінет 15 .

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool