Кіровоградському районному Будинку культури виповнилось 60 років

Грудень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1066 | Коментарі: 0

Сьогодні у Кіровоградському районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди 60-річчя від дня заснування установи. Із поважним ювілеєм керівництво і творчі колективи Кіровоградського районного будинку культури привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

 Становлення України, як європейської держави, вимагає не лише економічного, фінансового зростання, а й належної підтримки галузі культури, яка має таку ж вагу для суспільства як освіта, медицина, соціальний захист.

Він також високо оцінив підтримку головного осередку культури району з боку районної влади.
- Ця ошатна зала з сучасним ремонтом – є яскравим свідченням того, що керівництво одного із економічно сильних районів Кіровоградщини дбає про культурний розвиток свої території.

Посадовець побажав колективу будинку культури творчих здобутків та висловив переконання, що заклад й надалі буде кузнею мистецьких талантів, адже саме він дав старт у велике професійне життя таким відомим артистам як Лідія Забіляста, Антоніна Червінська, Сергій Дьомін, Микола Кравченко.

Сергій Коваленко вручив директору Кіровоградського районного Будинку культури Павлу Федчишину важливий для закладу подарунок – сертифікат на придбання бензогенератора, необхідного для гастрольної діяльності у сільській місцевості.

Під час урочистостей художніх керівників народних ансамблів було відзначено обласними та районними грамотами.
Святковий концерт до ювілею підготували кращі колективи закладу – від найдосвідченіших до зовсім юних артистів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool