Кіровоградській «Зірці» -103 роки

Жовтень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1168 | Коментарі: 0

Цю не круглу але солідну дату футбольний клуб зустрів у приємних турботах.

Людина, коли стає на рік старшою, розмірковує над тим, що вдалося зробити за минулий рік, і що ні. Що ж вдалося футбольному клубу «Зірка»? Безумовно, поліпшення в інфраструктурі. Рівно за рік центральний стадіон Кіровоградщини перетворився на окрасу міста. Ще під час реконструкції наші земляки та гості міста з цікавості заходили подивитися, чи можливо, щоб такі зміни відбулися за такий короткий проміжок часу? Можливо! Зараз «Зірка» має чудовий футбольний газон, сучасну систему поливу та підігріву, нове табло, систему озвучування, нові вежі освітлення, 2 тренувальних поля зі штучним покриттям, легкоатлетичну арену європейського рівня… І все це здобутки футбольного клубу за останній рік! Звичайно, що не все вдалося зробити з того, що планувалося. Але чи думали вболівальники, що такий об’єм роботи можливо виконати за дванадцять місяців? Впевненим на всі 100 % був лише президент клубу Максим Березкін. Його слова не розійшлися зі справами, і ті рекордні 13 тисяч вболівальників, які заповнили стадіон на кубковий матч з «Динамо», змогли оцінити реальні справи, які робить президент клубу.

Минулий сезон був доволі вдалим і для першої футбольної команди «Зірка», адже 6-е місце в першій лізі – кращий виступ колективу за останні 10 років. Саме зараз в складі нашої професійної команди чимало кіровоградців – вихованців місцевих футбольних шкіл.

Кіровоградській «Зірці» -103 роки

Кіровоградській «Зірці» -103 роки, Олександр Кочура

Кіровоградській «Зірці» -103 роки, Олександр Кочура

Цього року порадували і юнацькі команди Академії. Нарешті футбольний клуб «Зірка» представлений у вищій лізі дитячо-юнацького футболу України, причому відразу чотирма командами. Це заслуга всього тренерського колективу Академії, який до цього йшов впевнено і наполегливо. Максим Станіславович неодноразово наголошував на тому, що вкладати кошти в дитячий футбол – легко. Адже будь-яка дитина, яка займається улюбленим видом спорту – чи то футбол, чи то легка атлетика, чи то шахи – вона вже розвивається, удосконалює свої здібності та свою майстерність.

Тому логічним було рішення почесного президента футбольного клубу «Зірка» Максима Березкіна на честь чергової річниці футбольного клубу «Зірка» зробити подарунок всім дітлахам міста Кіровограда. Саме 16 жовтня, в день народження футбольного клубу, за підтримки Максима Станіславовича в місті Кіровограді розпочалася благодійна акція. Всі кіровоградські школи з нагоди 103-ї річниці футбольного клубу «Зірка» отримують футбольні м’ячі та комплекти маніжок для занять футболом. Футбольний клуб сподівається, що саме завдяки такій популяризації футболу наші діти виростуть сильними та здоровими. І саме з занять м’ячем на шкільних подвір’ях вийдуть майбутні майстри шкіряного м’яча, якими завжди славилася кіровоградська земля.

Приємно, що в цій акції окрім тренерів Академії футбольного клубу «Зірка» приймають участь і футболісти. Капітан кіровоградської команди Олександр Кочура вже відвідав декілька шкіл. І ми впевнені, що така акція ще більше підніме зацікавленість до футболу в Кіровограді, який є одним з лідерів за відвідуваністю матчів в першій лізі.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool