Кіровоградський загін вирушив в зону АТО

Січень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 2240 | Коментарі: 0

Ще півсотні добровольців з числа працівників міліції Кіровоградщини нестимуть службу на Сході країни

У рамках чергової ротації особового складу зведений загін УМВС вирушив у зону проведення АТО на зміну колегам-правоохоронцям з Кіровоградської області.
Працівники міліції пройшли інструктаж та отримали настанови щодо виконання покладених завдань від в.о. начальника міліції громадської безпеки УМВС області Володимира Канчури.
Цього ж вечора за доброю традицією, започаткованою начальником управління кадрового забезпечення УМВС Володимиром Ярошенком, перед відправленням у відрядження міліціонери відвідали Спасо-Преображенський кафедральний собор.
Правоохоронці отримали благословення від священнослужителів та разом з рідними, що прийшли їх підтримати, вшанували світлу пам’ять загиблих на Сході бійців і мирних жителів.
Одразу по закінченню молебну зведений загін УМВС вирушив у дорогу.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool