Кіровоградський театр відправився у гастрольний тур до Черкащини

Березень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

У неділю, 14 березня, частина колективу Кіровоградського академічного обласного театру ляльок з гарним настроєм і творчим налаштуванням відправилася у черговий гастрольний тур до Черкащини.

Цього разу обидва колективи (черкащани впродовж тижня будуть працювати на теренах нашої області) підготували до показу тематичні вистави про важливість знань та необхідність дотримання правил дорожнього руху. Кіровоградські лялькарі навчатимуть черкаську дітвору на прикладі нерозважливого Жужика - головного героя з вистави «Пригоди маленького автомобільчика» Ю.Тітарова, яку гратимуть актори Тетяна Сафронова і Володимир Кравченко.

А черкащани розважатимуть юних кіровоградців виставою «Пригоди веселих пішоходів» С.Хаустової (наука усім, хто не має власного авто та змушений пересуватися пішки).
Відгуки перших глядачів свідчать про те, що гастролі обох театральних труп мають пройти успішно, і казкова наука обов’язково піде усім на користь.
Впродовж тижня, крім виїзних вистав у дошкільних та шкільних закладах області, лялькарі порадують своєю творчістю і стаціонарних глядачів.
19 та 20 березня веселі пішоходи запрошують юних театралів на зустріч до Кіровоградського академічного обласного театру ляльок. Початок вистав - о 12.00 годині
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool