Кіровоградський район: у селі Черняхівка відбувся рейд (ФОТО)

Серпень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 1511 | Коментарі: 0

Фахівці рятувальної справи турбуються про стан пожежної безпеки в оселях громадян впродовж цілого року.

Тому роз’яснювальна робота серед населення триває незважаючи на сезон. 30 серпня працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області поспілкувалися з цього приводу з місцевим населенням с. Черняхівка Кіровоградського району.

Рятувальники наголошували співрозмовникам на тому, що пожежі у побуті виникають надзвичайно часто, незалежно від пори року. Для уникнення загорянь та збереження свого майна необхідно не тільки знати, а й неухильно дотримуватись елементарних порад фахівців. Серед головних причин виникнення пожеж у домоволодіннях є перевантаження електромережі одразу декількома електричними приладами, несправність газового обладнання. Окрім цього у період, коли люди активно наводять лад у себе на подвір’ях існує ризик виникнення пожеж сухої трави та рослинності у приватних домоволодіннях. Тому, щоб «червоний півень» не завітав до оселі, так важливо дотримуватись правил пожежної безпеки.

Ще одним важливим аспектом бесід стало нагадування правил поводження при виявленні застарілих боєприпасів часів Другої світової війни. Адже такі небезпечні знахідки, навіть через десятки років становлять загрозу для життя та здоров’я громадян. Тому, вкрай важливо при виявленні такого предмета не чіпати його, огородити місце знахідки та терміново зателефонувати до Служби порятунку «101».

Співрозмовники запевнили надзвичайників у тому, що поради стали їм у нагоді. А для того, щоб знання можна було поновити у будь-який час, представники Служби порятунку залишили мешканцям листівки, де наводяться елементарні правила пожежної безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області

Фахівці рятувальної справи турбуються про стан пожежної безпеки в оселях громадян впродовж цілого року.

Фахівці рятувальної справи турбуються про стан пожежної безпеки в оселях громадян впродовж цілого року.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool