Кіровоградський район: у лісосмузі мисливці натрапили на боєприпаси

Листопад 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1046 | Коментарі: 0

10 листопада у лісосмузі неподалік села Володимирівки мисливці «вполювали» вибухонебезпечну здобич: 122-міліметровий артилерійський снаряд та 82-міліметрову мінометну міну часів Великої Вітчизняної війни.

Обидва боєприпаси знешкоджено фахівцями піротехнічної групи аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС. Потрібно віддати належне людям, які натрапили на вибухівку, - вони, не зволікаючи, зателефонували до служби порятунку та затримались біля знахідки до приїзду саперів.
Шановні громадяни! Будьте обережні під час виявлення вибухонебезпечних предметів: не витягуйте їх самотужки із ґрунту, не рухайте, не переносьте, не бийте по них іншими предметами та не підпалюйте. Цінуйте власне здоров’я та життя!
Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool