Кіровоградський район: рейд у селі Грузьке

Квітень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1831 | Коментарі: 0

Рятувальники постійно дбають про пожежну безпеку в оселях жителів області. Не виключенням став і Кіровоградський район, де працівники Служби 101 спільно із головою сільської ради села Грузького Сергієм Кучером провели роз’яснювальну роботу серед громадян щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Звичайно, хоча й температура повітря з плюсом, актуальними залишаються питання експлуатації пічного опалення та газових балонів, важливим є і проблема спалювання сухого листя й сміття. Учасники рейду проводили бесіди, роздавали листівки, відповідали на питання місцевих жителів. Приємно відзначити, що мешканці Грузького радо зустрічали гостей, розказували самі що знають про безпеку та дослухалися порад рятувальників.
Під час спілкування з Тетяною Олексіївною, багатодітною матір’ю, рятувальники переконалися, що тут дбають про безпеку малозахищених громадян. Сільський голова опікується соціальними питаннями й особливу увагу звертає на те, щоб його односельчани відчували себе у безпеці.
Такі рейди будуть проводитися і надалі, адже у співпраці з представниками місцевих громад можна досягти найвищого результату – зберегти життя та врятувати майно від пожеж.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool