Кіровоградський район: на пожежі врятовано паралізовану пенсіонерку

Січень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1000 | Коментарі: 0

15 січня о 01:24 до державного пожежно-рятувального загону №1 м.Кіровограда надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Осикувате Кіровоградського району. На місце події виїхало два відділення рятувальників.

Як з’ясувалося, у будинку проживають дві жінки – 78-річна паралізована господарка та її донька. Першою займання помітила донька та відчинила вхідні двері, внаслідок чого пожежа поширилася на більшу площу. Розуміючи, що самотужки не зможе допомогти матері, жінка побігла до сусідки, разом з якою вони вибили вікно та витягли бабусю назовні. На цей момент прибули пожежно-рятувальні підрозділи, які ліквідували пожежу 30 м2 перекриття житлового будинку та 20 м2 домашніх речей.
Ймовірною причиною займання фахівці визначили коротке замикання електромережі, зумовлене зношеністю проводки.
ТУ МНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool