Кіровоградський район: Двоє людей загинуло на воді

Червень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1161 | Коментарі: 0

Складається враження, що деякі жителі області не чули попереджень про заборону купатися у нетверезому стані або на небезпечних ділянках водойм. Інакше чим можна пояснити те, що в оперативних зведеннях час від часу з’являється інформація про загибель на воді. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

3 червня 23-річний житель села Калинівка Кіровоградського району вирушив на берег місцевого ставу разом з товаришем порибалити. До того ж, хлопці святкували Трійцю і намагалися принести додому хоч якийсь вилов. Але нудьгуючи через поганий кльов, житель Калинівки вирішив скупатися. Чоловік стрибнув з 1,5 метрового пагорба у воду. На поверхню більше не випірнув. Зателефонував за номером «101» його товариш. Рятувальники, які прибули на місце події дістали загиблого з дна водойми.
А 5 червня у селі Соколівське цього ж району на березі ставу відпочивала компанія. Коли один з чоловіків купався на середині ставу на матраці, побачив, що з горизонту зник його знайомий. Прибережна територія ставка заросла кущами, тому де саме зник 30-річний житель Соколівського його знайомі не бачили. Вони одразу викликали рятувальників, але через швидку течію і глибину водойми пошуки постраждалого ускладнилися. Тому загиблого з води вилучив водолаз аварійно-рятувальної служби оперативного реагування.
Хід цих сумних подій вже не змінити, але дослухатися порад варто кожному: не допускайте купання дітей наодинці, не дозволяйте пустощів та грубих ігор з притопленням та самі не беріть у них участь, не купайтесь після тривалого перебування на сонці, після вживання алкогольних напоїв та у місцях, де ви не знаєте глибини й дна водоймища.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool