Кіровоградський провідний актор прокоментував своє ставлення стосовно ініціативи Президента України.

Липень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

Юрій Жеребцов: Державна премія імені Богдана Ступки особливо на часі для українського театрального мистецтва

Один із провідних акторів Кіровоградського академічного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького, заслужений артист України Юрій Жеребцов прокоментував своє ставлення стосовно ініціативи Глави держави запровадити Державну премію України імені Богдана Ступки. "Богдан Сільвестрович настільки багато зробив для українського театру і кіно, власне, як і для європейського, що про нього знає практично чи не увесь мистецький світ. Ми сьогодні повинні зберегти ім’я Ступки, його творчість для прийдешніх поколінь", - сказав Юрій Олександрович. Рішення Президента про державну премію надзвичайно потрібне для українського театрального мистецтва. Це не лише збереже феномен Ступки, а й спонукатиме молодих, талановитих акторів вдосконалювати свою майстерність.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool