Кіровоградський обласний театр ляльок: Афіша 15-18 вересня (фото)

Вересень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1226 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує жителів та гостей міста відвідати вистави театру для дітей:

15 вересня – «Івасик-Телесик» О.Олесь

Так хочеться доглядати за маленькою дитинкою самотнім, бездітним стареньким, що Бабуся ладна навіть деревинку колихати, аби відчути себе турботливою мамою. От і попрохала вона Дідуся, щоб знайшов у лісі гарне полінце. Та тільки-но настала ніч, трапилося диво дивне: у колисочці замість деревинки справжній хлопчик опинився. Назвали маленького синочка Івасиком-Телесиком. І усе було б добре, якби хитра, підступна Відьма не вкрала малого Івасика…

16 вересня – «Веселі ведмежата» М. Поливанова

Добре відпочивається маленьким ведмежатам влітку у Бабусі й Дідуся. Та виховний процес не зупиняється ні на хвилину: раненько вставати, ліжка застеляти, личка умивати, миски прибирати і ще й чарівні слова не забувати. За гарну поведінку онучат старенькі збираються придбати їм подарунки і вирушають на базар. Та на ведмежат, що залишилися самі вдома, чекають різні випробування.


18 вересня еротична вистава для дорослих «Декамерон» - інсценізація десяти новел за Дж. Боккаччо
Гурт молоді, що зібрався у заміській віллі поблизу Флоренції, намагається уберегтися від страшної чуми. Щоб відволіктися від сумних думок, вони розважають себе різноманітними історіями з людського життя, у яких головну роль відведено відносинам між чоловіком і жінкою в усіх можливих ситуаціях…

еротична вистава для дорослих «Декамерон»


Після вистав для дітей проводяться ігрові програми з врученням солодощів і дарунків.

Початок вистав для дітей – о 12.00 годині, для дорослих – о 18.00
Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool