Кіровоградський обласний художній музей запрошує долучитися до виставкового проекту «Старі фотографії»

Березень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1360 | Коментарі: 0

Напередодні величного свята Дня Перемоги Кіровоградський обласний художній музей започатковує виставковий проект «Дзеркало епохи. Старі фотографії…».

Мета проекту: за допомогою сімейних світлин відобразити дух певного історичного періоду, що охоплює 30-ті та 40-ві роки минулого століття.

Запрошуємо всіх небайдужих, у кого є в сімейному архіві відповідні фото, долучитися до даної акції та прийняти участь у створенні виставки. Збереження та повернення фотоматеріалів гарантуємо.

Фотографії бажано надавати в паперовому (оригінальному) вигляді, але можливо й в електронному (на e-mail музею).

Для підготовки етикетажу, анотацій та тексту екскурсії необхідно додати інформацію: хто зображений, дата знімку (якщо відомо), власник фото та цікаві матеріали про експонентів.

Виставку в Кіровоградському обласному художньому музеї буде відкрито напередодні святкування Дня Перемоги – 9 травня 2012 року.

Адреса оргкомітету:
25006, м. Кіровоград,
вул. Велика Перспективна (колишня Карла Маркса), 60,
Кіровоградський обласний художній музей;
e-mail: koxm@ukr.net

Телефони для довідок: (0522) 24-56-81(тел./факс); 24-98-37, 22-36-98.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool