Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 9-13 січня

Січень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 664 | Коментарі: 0

9 січня 2018 року у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення об’ємної листівки з паперу «Ялинка».

(необхідні матеріали: ножиці, олівець, клей, кольоровий картон). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення. Вартість участі у майстер-класі – 21 грн. Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

11 січня 2018 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів в техніці квілінг «Янгол».
(необхідні матеріали: ножиці, папір, клей). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

11 січня 2018 року о 16.30 відбудеться відкриття виставки дитячих малюнків «Веселка зимових свят» вихованців студії образотворчого мистецтва «Сонячний пензлик» під керівництвом відмінника освіти України, старшого викладача кафедри дизайну ПВНЗ Кропивницького інституту «УСЗ» Ірини Зантарії. Вхід на відкриття виставки вільний. Запрошуємо на виставку дітлахів та їх батьків, а також всіх шанувальників дитячої творчості

12 січня 2018 року о 12.00 відбудеться творча зустріч з народним художником України, заслуженим діячем мистецтв України Михайлом Надєждіним. Захід присвячується 55-й річниці творчої діяльності художника та 20-річчю з часу присвоєння митцю почесного звання «народний».
Запрошуємо на зустріч колег музейників, художників, представників творчої спільноти, та громадськості та усіх шанувальників образотворчого мистецтва. Вхід вільний

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60.
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81                    


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool