Кіровоградський обласний художній музей Афіша 7-12 травня

Травень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

7 травня 2018 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення квітів з крепованого паперу «Маки».

(Необхідні матеріали: гофрований папір, ножиці, клей). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.Вартість участі у майстер-класі – 27 грн. 

Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

9 травня 2018 року відбудеться День відкритих дверей до Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (безкоштовне відвідування та екскурсійне обслуговування ветеранів усіх категорій та членів їх сімей, дітей війни, пенсіонерів, учасників бойових дій усіх категорій, людей похилого віку)

11 травня 2018 року о 16.00 відбудеться відкриття виставки дитячих малюнків «Рідна мати моя..» вихованців студії образотворчого мистецтва «Сонячний пензлик» під керівництвом відмінника освіти України старшого викладача кафедри дизайну ПВНЗ Кропивницького інституту «УСЗ» Ірини Зантарії та студентів кафедри дизайну ПВНЗ Кропивницького інституту «УСЗ» до Дня Матері

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60.
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool