Кіровоградський обласний художній музей: афіша 29 листопада по 3 грудня

Листопад 28, 2016 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

29 листопада 2016 року о 13.30 у ЗОШ І-ІІІ ступенів № 29 буде проведено пересувну виставку «Вулицями нашого міста»

Проводить: Олег Юрченко - старший науковий співробітник та Микола Правда – науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи обласного художнього музею

30 листопада 2016 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер-клас з графіки «Малюємо шарж»
Проводить: Василь Коваль – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

30 листопада 2016 року буде розгорнуто виставку творів Сергія та Олени Литвишків «Обличчям до обличчя» (м. Світловодськ) до Міжнародного дня людей з особливими потребами

1 грудня 2016 року о 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер-клас з живопису «У світі тварин»
Проводить: Анатолій Кімнатний – завідуючий відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

2 грудня 2016 року буде розгорнуто експозицію творів майстра-різьбяра із Олександрії Дмитра Кудрі «Мрія водія»

3 грудня 2016 року відбудеться День відкритих дверей для людей з особливими потребами (до Міжнародного дня людей з особливими потребами)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool