Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 27-31 січня

Січень 27, 2020 | Новини | Переглядів: 1114 | Коментарі: 0

27 січня 2020 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення вітальної листівки.

(Необхідні матеріали: кольоровий картон, клей, ножиці). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.Вартість участі у майстер-класі – 27 грн. 

Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

28 січня 2020 року о 16.00 в рамках проведення Всеукраїнського фестивалю-конкурсу української академічної музики «Класик-проект», присвяченого пам’яті Юлія Мейтуса відбудеться концертна програма «Із скарбниці українських солоспівів» - концерт молодих виконавців міста Кропивницького».
Запрошуємо всіх шанувальників музики. Вхід вільний

29 січня 2020 року об 11.00 відбудеться публічний звіт Кіровоградського обласного художнього музею за 2019 рік.
Запрошуємо колег музейників, співробітників закладів культури та освіти, представників засобів масової інформації, партнерів та ін. Вхід вільний

30 січня 2020 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з фетру «Браслет».
(Необхідні матеріали: фетр, клей, ножиці, намистини).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

30 січня 2020 року буде розгорнуто фотовиставку жіночих арт-образів «Незбагненна» (спільна робота візажиста, стиліста одягу Ірини Лісової, фотографів Вікторії Мазур та Сергія Покідова, моделей агенції Mix Models та візажиста Альони Лісової)

31 січня 2020 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться заняття з музеєзнавства на тему: «Популяризація музею. Інформація та реклама».
Проводить: Олег Юрченко – завідуючий відділом туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи обласного художнього музею

1 лютого 2020 року о 13.00 відбудеться майстер-клас візажиста, стиліста одягу Ірини Лісової «Сам собі шопер».
Запрошуємо всіх, хто цікавиться світом моди і мріє навчитися купувати «правильний одяг». Вхід вільний

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В. Перспективна, 60. Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool