Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 26 червня - 4 липня

Червень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 916 | Коментарі: 0

Пропонуємо перелік заходів у Кіровоградському обласному художньому музеї

26 червня 2013 року о 13.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» на підтримку людей, які потребують паліативної допомоги буде відкрито фотовиставку «Шлях до милосердя».

27 червня 2013 року буде розгорнуто експозицію до Дня Конституції України.

27 червня 2013 року о 13.00 в Малій галереї обласного художнього музею - Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей імені А.Гайдара до Дня молоді буде відкрито виставку графічних творів «Химерне дзеркало» студентки факультету «Філології та журналістики» Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Ольги Макаревич.

27 червня 2013 року о 14.30 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде здійснюватися показ науково-популярного фільму з мистецької тематики на тему: «Пітер Пауль Рубенс. Торжество плоті. Портрет Гелени Фурман».

28 червня 2013 року буде проведено День відкритих дверей до Дня Конституції України та Дня молоді.

1 липня 2013 року о 12.00 відкриється виставка дипломних робіт студентів Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

3 липня 2013 року о 15.00 до відзначення в Україні 1025 – річчя Хрещення Київської Русі в рамках науково – просвітницький проекту «Сторінки історії українського православ’я» за участі лектора – краєзнавця, голови Кіровоградської обласної організації Національної спілки краєзнавців України, члена правління благодійної організації «Центрально-українська Православна Духовно-соціальна Академія», члена Національної спілки журналістів України, директора Державного архіву у Кіровоградській області Олега Бабенка буде проведено бесіду «Послання Івана Вишенського: людина і її християнські чесноти».

Адреса музею: м. Кіровоград, вул. В.Перспективна (колишня К.Маркса), 60.
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool