Кіровоградський обласний художній музей: Афіша: 19-24 вересня

Вересень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

19 вересня 2016 року о 14.30 буде проведено майстер-клас по виготовленню аплікації з кольорового паперу «Квіти у вазі»

Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

20 вересня 2016 року об 11.30 буде проведено майстер-клас по виготовленню аплікації з кольорового паперу «Патріотична листівка» для учнів ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4
Проводять: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» та Богдан Мороз – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

20 вересня 2016 року з 12.00 до 14.00 буде проведено майстер-клас по виготовленню виробів з тканини на підтримку онкохворих дітей в рамках проведення першого благодійного фестивалю «Допоможи дитині жити»
Проводять: Олена Степанок – завідуюча науково-просвітницьким відділом обласного художнього музею та Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

22 вересня 2016 року о 14.30 буде проведено майстер-клас зі стилізації «Підводний світ»
Проводить: Богдан Мороз – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

23 вересня 2016 року о 14.00 буде проведено майстер-клас з пленерного живопису
Проводить: Анатолій Кімнатний – завідуючий відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

24 вересня 2016 року о 10.00 буде розгорнуто виставку декоративно-ужиткового мистецтва в рамках Всеукраїнського свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти» на території заповідника-музею І.К.Тобілевича (Карпенка-Карого) «Хутір Надія» (с. Миколаївка, Кіровоградського району)


Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60.
Телефони для довідок: (0522) 24-42-73, 22-36-98


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool