Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 16-20 жовтня

Жовтень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 639 | Коментарі: 0

16 жовтня 2018 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з солоного тіста «Пташечка».

(Необхідні матеріали: солоне тісто, гуашеві фарби, пензлик). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.

Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

18 жовтня 2018 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення об’ємної аплікації «Гарбуз».
(Необхідні матеріали:, картон кольоровий, ножиці, клей).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

18 жовтня 2018 року буде розгорнуто експозицію пам’яті народного художника України Василя Гуріна (1939-2018) «Мистецьке Горіння»

19 жовтня 2018 року у с. Попельнасте Олександрійського району відбудеться відкриття виставки за підсумками проведення мистецької акції - пленеру «Кіровоградщина - очима художників». Виставка відкриється в культурно - освітньому центрі Попельнастого

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В. Перспективна, 60.
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool