Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 14-19 грудня

Грудень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

14 грудня 2015 року о 14.30 у відділі музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи відеовітальні «Подорож історією мистецтва» відбудеться перегляд науково-популярного фільму «Давній Єгипет. Смерть» (2-га серія)»

14 грудня 2015 року у відділі музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде розгорнуто експозицію «Чорнобиль. Щоб пам’ятали» до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня 2015 року у відділі музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено День відкритих дверей до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (буде забезпечено безкоштовне відвідування та екскурсійне обслуговування для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, ліквідаторів, ін.

16 грудня 2015 року о 15.00 у відділі музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено Презентація участі у Всеукраїнському міжмузейному семінарі – тренінгу «Перша допомога культурній спадщині в умовах збройних конфліктів: міжнародні стратегії для України», що проходив в Національному музеї-заповіднику українського гончарства в Опішному Полтавської області за підтримки Управління музейної справи та культурних цінностей Міністерства культури України, посольства США в Україні та Фонду культури і розвитку Принца Клауса (Нідерланди)

17 грудня 2015 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Новорічної творчої майстерні» буде проведено майстер-клас із декоративного живопису «Зимова казка».
Проводить: Богдан Мороз – художник І категорії відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

17 грудня 2015 року об 11.30 в загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №12 буде проведено майстер-клас по виготовленню новорічних іграшок із солоного тіста. Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

18 грудня 2015 року о 8.00 у Комунальному закладу «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 24 - центр дитячої та юнацької творчості «Оберіг» буде проведено пересувну виставку «Вулицями нашого міста»

18 грудня 2015 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Новорічної творчої майстерні» буде проведено майстер-клас із виготовлення новорічних іграшок із солоного тіста. Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

Адреса музею: м. Кіровоград, вул. В.Перспективна (колишня К.Маркса), 60. Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool