Кіровоградський обласний художній музей: афіша 13-18 листопада

Листопад 13, 2017 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

13 листопада о 14.30 в Малій галереї обласного художнього музею - у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам обласної бібліотеки для дітей імені Тараса Шевченка відкриється виставка творчих робіт студентки V курсу Кіровоградського інституту «Університет сучасних знань» Анни Козлової «Ліричні пасторалі».

Вхід на відкриття виставки вільний. Запрошуємо шанувальників образотворчого мистецтва та творчості молодих художників

13 листопада 2017 року о 15.00 в рамках проекту «Театр у музеї» відбудеться кастинг до студії заслуженого артиста України Юрія Жеребцова.
Запрошуємо на кастинг учнівську та студентську молодь, що бажає розвинути свій акторський талант та оволодіти азами акторської майстерності

13 листопада 2017 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер-клас із виготовлення аплікації з природних матеріалів «Осінь».
(необхідні матеріали: сухе листя, ножиці, клей ПВА, олівець, картон). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.
Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

14 листопада 2017 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення об’ємної аплікації «Гарбуз».
(необхідні матеріали: папір, ножиці, кольоровий картон, клей ПВА). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

15 листопада 2017 року о 16.00 відбудеться благодійний аукціон на підтримку художників Кіровоградщини «Степові барви». Аукціон буде проведено за ініціативи Кіровоградського обласної організації Національної спілки художників України та за підтримки благодійного фонду «Срібна палітра».
Запрошуємо благодійників, меценатів та небайдужих поціновувачів мистецтва.

16 листопада 2017 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться лекція з історії образотворчого мистецтва «Творчість Сальвадора Далі». Лекція зацікавить педагогів, студентів, музейних працівників та шанувальників образотворчого мистецтва.
Проводить: Анатолій Кімнатний – завідуючий відділом обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

16 листопада 2017 року о 15.00 в рамках «Літфонтану у Кропивницькому» буде проведено зустріч з дитячими письменниками, авторами видавництва «Фонтан казок» Іваном Андрусяком, Сашком Дерманським, Юрієм Бедриком, Олегом Чаклуном та Оленою Горобець.
Запрошуємо до музею шанувальників дитячої літератури. Вхід вільний

18 листопада 2017 року о 15.00 відбудеться творчий вечір «Українська пісня – вічне джерело». У вечорі візьмуть участь: Андрій Шульга, Тамара Алдошина, Денис Тернавський, Руслан Босий, Валентин Могильний, гурт «Партизан - бенд» та інші. Вхід вільний

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60. Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool