Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 11-16 липня

Липень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

12 липня 2016 року буде презентовано віртуальну виставку до Дня святих апостолів Петра і Павла «Життя святих апостолів»

12 липня 2016 року об 11.00 в рамках роботи «Відеовітальні» відбудеться демонстрація науково-освітнього фільму до Дня святих апостолів Петра і Павла

13 липня 2016 року об 11.30 буде проведено майстер-клас по виготовленню пташки з паперу.
Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

14 липня 2016 року об 11.30 буде проведено майстер-клас з декоративного живопису «Літній пейзаж».
Проводить: Богдан Мороз – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

15 липня 2016 року о 15.30 відбудеться презентація участі у Другому інтерактивному освітньому фестивалі «Арсенал ідей», який відбувся з 1 по 5 червня у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький арсенал» (м. Київ).
Проводить: Олена Степанок – завідуюча відділу науково-просвітницької роботи обласного художнього музею та Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

16 липня 2016 року о 14.00 буде проведено майстер-клас по виготовленню квітів з паперу.
Проводить: Олена Степанок – завідуюча відділу науково-просвітницької роботи обласного художнього музею
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool